Decoratie

Ons team

drs Pim van der Horst CPO MBA RE RI

Partner
06 - 4794 0668

Pim is analytisch zeer sterk, waardoor problemen effectief worden opgelost en nieuwe wegen worden ontdekt. Pim is creatief en denkt "out of the box". 

        
   


Roel de Jong MBA

Partner
06 – 2061 9420

Roel is een ervaren en deskundige partner bij het begeleiden en het oplossen van ondernemingsvraagstukken op het gebied van reorganisatie, bancaire bijzonder beheersituaties en bedrijfsoverdracht. Hij ziet het als een uitdaging om samen met de ondernemer te werken aan structureel herstel van vertrouwen en rendement. Zijn motto is “inzicht zonder handelen geeft geen beweging”.


Ruud van Alphen

Sales Director
06 – 2897 0320

Riny Bagen

Senior Sales
06 - 4109 0814

Riny is een commercieel adviseur met een luisterend oor met veel ervaring  in diverse branches. Hij heeft een passie voor reizen en topvoetbal.


Bea Staal

Verkoop Binnendienst
0800 2222 234

Bea is een eerste aanspreekpunt voor de klanten van MeerMKB en verzorgt de afspraken voor haar collega’s.

Nelleke de Krijger

Backoffice Medewerker
0800 - 2222 234

Peter Gossen

Coach
06 - 1279 7369

Als team coach en facilitator bij veranderingsprocessen binnen organisaties werkt Peter voornamelijk op basis van ontwikkelingsgericht coachen. Peter implementeert veranderingsprocessen binnen teams op tactisch en operationeel niveau. Zijn werkveld ervaring richt zich binnen zowel de profit als non profit. Peter is executive coach, teamcoach, trainer en adviseur in midden/ klein bedrijf voor onder andere transport, off shore en staal bedrijven. Verder is hij werkzaam als docent/ coördinator trainersopleidingen, docent pubercoach en docent kinder en jeugd therapie en mediation.

Marjolein Hartkamp

Coach
06 - 8128 1334

Marjolein brengt u sneller verder op het gebied van effectiviteit, samenwerking en persoonlijke communicatie. Naast ervaring in technische en commerciële functies heeft zij kennis van kwaliteits- en verandermanagement.
Marjolein helpt technische mensen om hun voorkeur voor inhoudelijke aspecten te combineren met aandacht voor de mens en de onderlinge communicatie, zodat ze effectiever en plezieriger kunnen werken.
Met haar oprechte aandacht helpt zij u uzelf beter te begrijpen om vandaaruit verandering in gang te zetten.

Nico Vermaas

Adviseur
06 - 2255 1276

Nico Vermaas is een trotse vader, ondernemer, adviseur en trainer. Bevlogen in persoonlijke ontwikkeling, krijgskunsten, Ki en altijd gedreven om te leren.

Vanuit een technische opleiding startte hij in commerciële functies, waarna al snel het ondernemersvirus kwam en daar veel ervaring in heeft opgebouwd. Daarnaast beoefent hij Oosterse krijgkunst en bestudeert de filosofie en het Ki-principe daarachter en verdiept hij zich in Organisatie psychologie.

Ervaring en kennis zijn gebundeld in zijn verhaal, dat hij uitoefent in het vak van adviseur en trainer. Iets dat hij met volle overgave en passie inzet.

Wat hij doet? Hij begeleidt op een praktische manier in commerciële ondersteuning, strategische planning  en nieuwe inzichten. Hij bemiddelt in (groep) conflicten vanuit communicatietechnieken. Hij geeft Ki-trainingen als teambuilding om de innerlijke kracht te laten ontwaken en mensen te verbinden, met een heldere blik op communicatietechnieken, verrijk je met nieuwe inzichten en een betere samenwerking.

Addick Land

Coach
06 - 5377 0112

Addick Land heeft veel ervaring opgedaan als manager/directeur bij verschillende ondernemingen op het gebied van marketing & verkoop, personeel & organisatie, financiën en business development. Na een managementloopbaan van bijna 25 jaar adviseert hij al weer 20 jaar ondernemers in diverse bedrijfstakken bij het sterker en succesvoller maken van hun bedrijf. Hij vindt niets mooier dan ondernemers helpen om voortdurend oplossingen voor problemen en uitdagingen te vinden en deze ook samen met de ondernemer te realiseren. Met veel enthousiasme deelt hij daarbij zijn kennis met de klant.   

Addick adviseert ondernemers vooral bij:

  • het oplossen van knelpunten die door de ondernemer zijn gesignaleerd door, na  analyse, een verbeterplan voor te stellen en dat samen met de ondernemer en zijn medewerkers te realiseren.  
  • het ontwikkelen van een dynamische strategie en plan voor een succesvolle toekomst. Dit doet hij samen met de ondernemer met, bij voorkeur, een of twee  sleutelmedewerkers uit de organisatie. Omdat hij weet dat zo het plan breder wordt  gedragen wat de kans op succes enorm vergroot. Het verbeteren van de organisatie en de informatievoorziening door samen na te gaan wat het beste werkt, ook voor de medewerkers. Goede informatievoorziening helpt om tijdig bij te sturen en koers te houden.

Pieter Schadee MBA

Coach
06 - 5464 6105

Pieter is een integere, inspirerende en kritische gesprekspartner op alle niveaus. Hij heeft praktische ervaring met het delegeren van leiderschap en verantwoordelijkheid, van aansturen naar besturen, het vergroten van medewerker-betrokkenheid en verandering van cultuur. Hij heeft veel ervaring met het inrichten en uitvoeren van de planning & beleidscyclus, strategievorming en de implementatie daarvan. Pieter is een enthousiaste coach en zijn grote kracht is dat hij verbindingen tot stand brengt. 

Andre Markus RFM

Adviseur
06 - 5204 5420

Na een carrière van meer dan 35 jaar in familiebedrijven kun je stellen dat André verweven is met het familiebedrijf. 

De familie, het bedrijf en het eigendom, binnen deze context kijkt hij naar het bijzondere en dynamische van het familiebedrijf. De menselijke aspecten, historie, kernwaarden, toekomstfocus en duurzaam ondernemen zijn juist de zaken waarom de ondernemers- en managementervaring van André tot zijn recht komen. Hij weet de bijzondere aspecten van het familiebedrijf naar waarde te schatten en geeft advies en ondersteuning bij activiteiten zoals opvolging, verkoop van het bedrijf, waardebepaling, ondernemersadvies, coaching van de opvolger, vertrouwensman voor de familie.

Bij zijn advisering en begeleiding van MKB’ers staat de ondernemer centraal, met als doel het op koers brengen van de onderneming. Met een analyse maakt hij de doelstellingen en targets inzichtelijk. Zijn specialisatie is financieel management en bedrijfsanalyses. 

Ruud Jacobs MBA

Adviseur
06 - 1136 3246

Rode draad door Ruud’s  loopbaan is vernieuwen, veranderen en verbinden.  Zowel door zakelijke als door persoonlijke coaching.

Zakelijk door  uw business model  weer  tegen het licht te houden.  Met name door de mogelijkheden van ICT (Digitale Transformatie). Het is Ruud’s overtuiging dat ook het MKB  hier aandacht aan moet  besteden.  

Uw concurrent van morgen is vandaag nog niet bekend. Hij kan uit uw bedrijfstak komen, uit een heel andere bedrijfstak of het is een start-up, die uw bedrijfstak op zijn kop kan zetten. Persoonlijk door u en uw team in deze mogelijke verandering te begeleiden.  

Marcel de Lange

Adviseur
06 – 3063 5419

Marcel heeft z’n roots liggen in de financiële wereld. Hierbij heeft hij in het Credit Management  prominente posities vervuld. Via overnames en management buy-out is hij mede in het  ondernemerschap terechtgekomen. Hij kan worden neergezet als een breed georiënteerde  gesprekspartner voor een brede laag aan ondernemers en medewerkers. Hij heeft een grote ervaring opgebouwd als specialist in arbeidsveiligheid, kwaliteitsborging en duurzaamheid. Naast organisatieadviseur is hij ook veiligheidskundige.

Virginie de Zanger

Adviseur

Virginie kan u adviseren als u uw bedrijf wilt overdragen aan de volgende generatie hetzij bij leven hetzij na overlijden. Door haar ervaring, luisterend oor en soms nuchtere kijk op zaken, komt zij met een passende oplossing op maat. Haar pro actieve houding zorgt er verder voor dat zij aan zaken denkt waar u geen rekening mee heeft gehouden. En u zo voor misstappen kan behoeden.

 

Hans van Vugt

Adviseur
06 - 2001 4254

Hans is een doener in informele stijl. Gewend om vanuit een analytische denkvermogen, ‘on the spot’ kennis over te dragen. 

drs Annemiek Wortel MBA

Adviseur
06 - 1124 3512

Annemiek heeft 20 jaar werkervaring op leidinggevende posities binnen topondernemingen in binnen- en buitenland, gevolgd door succesvol eigen ondernemerschap. 

Ze is een snelle denker die vanuit de analyse direct de concrete actiepunten ziet. 

Ze is energiek, flexibel en praktisch. Een teamspeler die zaken in gang zet en afrondt. Ondersteuning in de praktijk, geworteld in degelijke vakkennis en brede ervaring.

Trucella van Moorselaar

Adviseur
06 - 4088 8662

Samen realistisch kijken naar winstpunten en ‘hoe je de wedstrijd slimmer kunt spelen’… Trucella versterkt succesvol ondernemers zodat zij hun gewenste veranderingen kunnen inzetten. Van teamcoaching- resultaatgericht aansturen- veranderingsprocessen implementeren tot leiderschap ontwikkelen. Het ondernemen is haar met de paplepel ingegeven en zij heeft ruime ervaring binnen het bedrijfsleven vanuit diverse commerciële-, management en HRM posities. Na deze start heeft zij 12 jaar geleden haar eigen bedrijf  opgericht.

Sleutelwoorden: ●afwisselend ●praktisch ● no nonsens ● betrokken ● confronterend ● direct toepasbaar met slimme /concrete tools.

 De ondernemer staat centraal. En het gaat ook over werk, effectiviteit en  resultaten behalen. 


Aleksandra Derksen

Sales / Adviseur
‭06 53 61 18 36

tekst